Velkommen til Eina SK Ski

Skigruppa starter sesongen etter høstferien med innetrening på mandager og utetrening på torsdager. Innetreningen består av allidrett for de minste, og styrketrening for de større. På utetreningen håper vi selvfølgelig på snø og skiforhold, men dersom snøen lar vente på seg er det barmarkstrening med staver som gjelder. I perioder med fin skøyteis på Einafjorden har til og med isen blitt tatt i bruk på utetreningene. I overkant av 30 ivrige unger deltar på skitreningene.

Skitrening på skøyteisen
Blindebukkski
Stafett på ei ski
  Innetrening

Fra nyttår og fram til vinterferien, arrangeres det klubbrenn annenhver søndag/mandag. I tillegg sparker Einainger fra seg på krets- og sonerenn i nærområdet.

Klubbrenn i Prestmarka
En glad gjeng fra Eina under Madshussprinten på Biri, som er en del av Madshus skifestival. Ekstra glad var Johan Ulven, som vant ett par Madshus ski 🙂

Sesongen avsluttes med klubbmesterskap, med premieutdeling for årets klubbrenn.

Løyper

Løypenettet rundt Eina blir godt vedlikeholdt ved hjelp av iherdig dugnadsinnsats. Det er til sammen mer enn 60 kilometer med skiløyper rundt fjorden. Sjekk løyper og preppestatus på Skiforeningens nettsider eller på appen iMarka, og ta deg en tur da vel!

Nydelige løyper på Åstjern