IT hjelp

IT kommer vi ikke unna selv om vi er en sportsklubb. Denne siden beskriver det viktigste du som har verv i Eina SK trenger å forholde deg til på «dataen», nemlig skylagring, KlubbAdmin og nettside/facebook. For å få tilgang, ta kontakt med IT-ansvarlig i klubben, Anne Siri Hamre Korsen, på epost anne.siri.korsen@gmail.com, telefon 99036853 eller Messenger.

Skylagring (OneDrive)

Eina SK bruker OneDrive, som er Microsoft sin skylagringstjeneste, for lagring av dokumenter. For å få tilgang til dokumentene trenger du en OneDrive-konto. Noen har en OneDrive-konto fra før, hvis du har dette kan du bruke denne. Hvis du ikke har en OneDrive-konto, oppretter du en. OneDrive finner du her: https://onedrive.live.com/about/nb-NO/

Du kan enten aksessere filene gjennom nettleseren, eller du kan laste ned en plugin som gjør at du får tilgang til filene i filutforskeren på PCen. Plugin’en kan du laste ned her: https://onedrive.live.com/about/nb-no/download/ Det finnes også en mobilapp som du kan laste ned og få tilgang til filene i.

Møtereferater fra alle styremøter, både i hovedstyret og i gruppestyrene, skal legges ut som PDF på OneDrive her: https://onedrive.live.com/?authkey=%21APCTrSAQw%2D6fb90&id=446C3DAFB3FCE086%211061&cid=446C3DAFB3FCE086 De blir da tilgjengelig for alle via linken på hjemmesiden vår.

KlubbAdmin

KlubbAdmin er NIF sitt klubbadministrasjonssystem. Eina SK bruker KlubbAdmin som medlemsregister. Alle medlemmer skal registreres her, og dette gjøres ved at foresatte (eller medlemmet selv dersom medlemmet er over 18 år) «søker om» medlemsskap i Eina SK gjennom Min idrett. En veiledning til hvordan registrere seg i Min idrett finnes her: http://www.einasportsklubb.no/min-idrett/ 

I tillegg til å holde oversikt over, og rapportere inn medlemsopplysninger, brukes KlubbAdmin til å sende ut mail til medlemmene, og til å generere fakturagrunnlag til regnskapskontoret. Det er også mulig å opprette arrangementer som medlemmene kan melde seg på gjennom Min idrett.

KlubbAdmin finner du her: https://ka.nif.no

Nettside og facebook

Det er viktig at vi viser fram all den gode idrettsgleden og stå-på-viljen i Eina SK! Derfor skal alle større begivenheter informeres om:

  • Som nyhet/innlegg på nettsiden vår
  • Som hendelse i kalenderen på nettsiden vår
  • På Eina SK siden på facebook (ikke kun på de gruppespesifikke sidene)

I tillegg er det hver gruppe sitt ansvar at informasjonen på de gruppespesifikke sidene på nettsiden er oppdatert. La gjerne en i gruppestyret få rollen som webansvarlig.