Eina SK Fotball

Eina SK har i overkant av 100 fotballspillere fordelt på egne lag, og samarbeidslag med Reinsvoll og Bøverbru.

Lagene

Barnefotballen (6-12 år) består hovedsakelig av rene Eina-lag som trener og spiller kamper på Blilie. Engasjerte trenere og lagledere står på og gir barna muligheten til å ha det moro med fotball hele sesongen.

Etterhvert som spillerne blir eldre og det blir flere spillere på lagene, går de fleste lagene over til å bli samarbeidslag med Bøverbru og Reinsvoll. Større miljø gir bedre muligheter for å videreutvikle unge talenter.

Hvert år deltar lagene på cuper som Reinsvollturneringa, 3×3 turneringa på Lena, Fåbergturneringa, Vind cup, Gran cup og Norway cup.

Damelaget til Eina/Bøverbru/Reinsvoll holder til i toppen av tabellen i 4.divisjon, og ønsker i tillegg å engasjere seg utenom fotballbanen. I 2018 samlet damelaget inn over 70000kr til barnekreftforeningen!  Morten Røsåsberget har i flere år vært hovedtrener for denne gruppa.

Herrelaget til Eina SK med Kim Espen Hansen i spissen, spiller i 6.divisjon, og består av mange spillere med et brennende engasjement for bygda. I denne gjengen kommer det sosiale fremfor resultater, men det er masse uforløst potensiale i denne gjengen.

Fotballskole

En helg rett før sommerferien arrangeres Tine Fotballskole på Eina. Per Morten Østby har i flere år vært faglig ansvarlig for fotballskolen. Med seg har han dyktige instruktører fra damelaget og herrelaget.

Vi har hatt besøk av regjerende Norges- og Europamester i streetfotball, Tobias Brandal Busæt, barna har tatt idrettsmerket, spilt masse masse fotball og vi har spist masse is.

Dommere

Geir Midtbu har gjort en kjempeinnsats for å rekruttere dommere fra egne rekker. Våre dommere får masse gode tilbakemeldinger og gjør en super jobb! Klubben sponser kurs, dommerdrakt og utstyr for de som ønsker å dømme på større baner.

Anlegg

Vi er bortskjemt på Eina, flotte baner både på Blilie og i Prestmarka får vi skryt for hele sesongen. Vi retter en stor takk til banemannskapene! Og så er det jo så deilig å spille på ordentlig gras!

I tillegg har vi ballbingen på Thune Skole tilgjengelig. Den ene lagerhallen bak bensinstasjonen på Eina ble bygget om fra kaldtlager til kunstgressbane takket være våre støttespiller Quick Systems. Dette tilbudet er svært verdifullt for oss og denne hallen er som regel full av fotballspillere hver eneste kveld hele vinteren. De eldste lagene vi har på Eina har også benyttet seg av baneleie både på Vardal, Lena og i hallen på Raufoss.

Kontakt

Leder for Eina SK Fotball er Magnar Bjørnerud, han nås på telefon 98259361 eller på epost einaskfotball@outlook.com