Velkommen til Eina SK Fotball

Eina SK har i overkant av 100 fotballspillere fordelt på egne lag, og samarbeidslag med Reinsvoll og Bøverbru.

Lagene

Barnefotballen (6-12 år) består hovedsakelig av rene Eina-lag som trener og spiller kamper på Blilie. Kjempeflinke trenere og lagledere har står på og gir barna muligheten til å ha det moro med fotball hele sesongen.

Før sesongstart 2016 avholdt vi en liten miniturnering i ballbingen på Thune der vi inviterte de yngste fotballspillerne fra Bøverbru og Ihle. Dette var hovedsakelig for at våre yngste skulle få prøve seg på 5er fotball og for å lære seg litt regler og rammer. Vi opplevde meget bra oppmøte og 5 lag møtte opp. Kjeldstad Bakeri støttet oss med bakevarer til alle spillerne og fotballgruppa stod for grilling og saft til både spillere og publikum. Denne dagen var en suksess som dessverre måtte avlyses i 2017 på grunn av snø.

Etterhvert som spillerne blir eldre og det blir flere spillere på lagene, går de fleste lagene over til å bli samarbeidslag med Bøverbru og Reinsvoll. Større miljø gir bedre muligheter for å videreutvikle unge talenter.

Hvert år deltar lagene på cuper som Reinsvollturneringa, 3×3 turneringa på Lena, Fåbergturneringa, Vind cup, Gran cup og Norway cup.

Damelaget til Eina/Bøverbru/Reinsvoll var suverene i 4.divisjon i 2016 og sikret ikke bare opprykk til 3.divisjon men greide i tillegg å nå finalen i kretsmesterskapet. Dessverre gikk det ikke like bra i 2017, som endte med nedrykk til 4.divisjon igjen. Nå ser vi fram mot en ny sesong med mål om nytt opprykk! Morten Røsåsberget har i flere år vært hovedtrener for denne gruppa.

Herrelaget til Eina SK med Kim Espen Hansen i spissen, spiller i 6.divisjon og består av mange unge spillere. I denne gjengen kommer det sosiale fremfor resultater, men det er masse uforløst potensiale i denne gjengen.

Fotballskole

En helg rett før sommerferien arrangeres Tine Fotballskole på Eina. Per Morten Østby har i flere år vært faglig ansvarlig for fotballskolen. Med seg har han dyktige instruktører fra damelaget og herrelaget.

Vi har hatt besøk av regjerende Norges- og Europamester i streetfotball, Tobias Brandal Busæt, barna har tatt idrettsmerket, spilt masse masse fotball og vi har spist masse is. I 2017 ble pengene vi fikk etter Rune Strands minnegave brukt til å redusere påmeldingsavgiften, noe som resulterte i hele 85 påmeldte dette året. 

 

Dommere

Geir Midtbu har gjort en kjempeinnsats for å rekruttere dommere fra egne rekker, noe som har resultert i at vi i 2017 hadde hele 12 egne klubbdommere. Våre dommere får masse gode tilbakemeldinger og gjør en super jobb! Klubben sponser kurs, dommerdrakt og utstyr for de som ønsker å dømme på større baner.

 

Anlegg

Vi er bortskjemt på Eina, flotte baner får vi skryt for hele sesongen. Vi retter en stor takk til banemannskapene! Og så er det jo så deilig å spille på ordentlig gras!